Basplatta med 15mm Rod-fäste

SmallRig 1674 Baseplate with 15mm Rod Clamp

Artikelnummer: 1047466
390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Den monteras på en kamera med en 3/8"-16 eller 1/4"-20 skruv. Plattan liten och lätt och är tänkt att användas med FS7:ans inbyggda axelkudde, vilket minimerar mängden extra vikt och utrustning som behövs för en kamerarigg. Du kan fästa plattan via 1/4"-20 & 3/8"-16 gängor i botten kan denna basplatta fästas på valfritt stativ.

Levereras med 

  • 1x Basplatta
  • 1x 1/4" skruv
  • 1x 3/8" skruv
  • 2x 1/4"-20 skruv
  • 1x Insexnyckel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.