Cashback 550 kr
Artikelnummer: 1053408

Sony Blixt HVL-F60RM2

Toppresterande kamerablixt till Sony

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Kraftfull blixt med hög prestanda
 • Inbyggd radiomottagare och sändare
 • Fotografera med snabba slutartider – high speed sync
6 790 SEK

Sony Summer Cashback

Just nu får du 550 kronor tillbaka när du köper den här produkten från Sony. För att ta del av erbjudandet registrerar du ditt köp på Sonys hemsida. För att se alla produkter som är med i cashbacken och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 31/7 - 2024.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Extern, kraftfull blixt från Sony med inbyggd radiosändare och mottagare för trådlös fjärrstyrning samt ett vidareutvecklat överhettningskydd och kortare uppladdningstider.

Fördelar

 • Inbyggd radiomottagare och sändare
 • Kraftfull blixt med hög prestanda
 • Avfyra snabba blixtar i följd
 • Snabb uppladdningstid
 • Fotografera med snabba slutartider – high speed sync

Inbyggd radiomottagare och sändare  

HVL-F60RM kommer med en inbyggd radiomottagare och sändare gör att du kan fjärrstyra en ensam blixt med tillbehöret FA-WRC1M. Har du två blixtar kan du fjärrstyra din off-camera blixt genom blixten som sitter monterad i blixtskon.

Kraftfull blixt med hög prestanda 

Med ett ledtal på 60 har du en kraftfull blixt som ger bra räckvidd. Den kraftiga ljusstyrkan är också fördelaktig om du vill använda blixten tillsammans med paraply eller andra ljusformare. Blixten går att vinkla 10º neråt och 150º bakåt, samt 90º åt både höger och vänster. Detta ger dig maximal frihet oatt snabbt justera blixthuvudet för att studsa och rikta ljuset efter dina egna önskemål. På baksidan av HVL-F60RM sitter en stor och tydlig LCD skärm så du snabbt får en överblick över inställningarna. Givetvis är skärmen bakgrundsbelyst och detta gäller även många av knapparna.

Snabb uppladdningstid och High speed sync 

Uppladdningstiden i full effekt när endast 1,7s vilket låter dig studsa ljuset eller belysa stora ytor samtidigt som du behåller en relativt god seriebildtagningshastighet. Med en inbyggd LED-belysning har du möjlighet att snabbt växla mellan stillbild- och video-belysning. LED-belysningen kan också hjälpa till att belysa motivet i mörka situationer, så att autofokusen blir snabbare och effektivare. (AF-belysningen fungerar endast ihop med Sonys spegellösa kameror)

HSS låter dig använda slutartider ner till 1/8000s, perfekt för fotografering utomhus när du vill blanda befintligt ljus och blixtljus, jobba med blixt och kort skärpedjup eller frysa snabba rörelser. ADI, Advanced Distance Integration ger dig exakt kontroll av blixtintensiteten som inte påverkas av hög eller låg reflektion av motivet eller bakgrunden. Det sker via exakt avståndsinformation mellan objektivet och motivet via TTL-mätning.

Levereras med

 • Sony HVL-F60RM2 Wireless Radio Flash
 • Skyddslock
 • Ställ till blixten
 • Bounce Adapter
 • Oragne färgfilter
 • Grönt färgfilter
 • Fodral
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn