Normaloptik med stabilisering. Motsvarar 50 mm

Sony E 35mm f/1,8 OSS

Artikelnummer: 1000254
  • Kompakt storlek
  • Ljusstark med bländare f/1,8
  • Inbyggd bildstabilisering
  • Motsvarar 52,5 mm
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

E 35mm f/1,8 OSS
UV-Filter 49mm PD WMC
Väska Lens Case Duo 5 svart
4 788 SEK
E 35mm f/1,8 OSS
UV-filter L395 SMC 49 mm
Polarisationsfilter cirkulärt 49mm
5 514 SEK
Ett snabbt 35mm fast objektiv med en ljus maximal bländare på f/1,8 och inbyggd optisk bildstabilisering. Det ger utmärkt optisk skärpa och klarhet samt "bokeh"-effekt, oavsett om du fotograferar porträtt, gatuscener eller filmar i Full HD.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.