Kampanj

Porträttobjektiv med extra mjuk bakgrundsoskärpa.

Sony FE 100mm f/2,8 STF GM OSS

Artikelnummer: 1032276
 • Porträttobjektiv med STF-teknik som ger mjuk och fin bakgrundsoskärpa
 • Tyst och snabb autofokus, vädertätning, bildstabilisator och stor bländaröppning.
 • Inbyggd bildstabilisering
20 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Sony Winter CashbackSpara 1100,-

Just nu får du pengar tillbaka när du köper produkter från Sony! Denna cashback går att kombinera med andra erbjudanden. Kampanjen gäller t.o.m. 31/1-2021.
Läs mer
Finns i webblager

Sony FE 100mm f/2,8 STF GM OSS

Sonys G-master 100mm f/2,8 STF GM OSS med FE fattning är ett medellångt teleobjektiv framtaget med porträttfotografering med hög skärpa och snygg bakgrund i fokus.

Fördelar: 

 • STF-teknik
 • Kontrast och Fas-AF
 • Bildstabilisering
 • Macroläge
 • Valbart stegad/steglös bländare.

STF-teknik

STF-tekniken använder ett Apodizations-element som ger dig en krämig, mjuk och lugn bakgrundsoskärpa med fin övergång från skärpa till oskärpa. Ett APD-element påminner om en bländare, men har en mjuk övergång. Detta mjukar upp hårda kanter i bakgrunden, utan att det påverkar bilden skärpa på något vis.

Kontrast och Fas-AF

Sony 100/2,8 STF GM OSS har stöd för både kontrast och fas-baserad autofokus. Det ger en riktigt snabb och pålitlig autofokus på Sonys spegelösa kameror, framförallt modeller som har både Kontrast och Fas-autofokus på sensorn.

Bildstabilisering

Objektivet har inbyggd bildstabilisering som hjälper dig att motverka skakningsokärpa, även på kameror som inte har det inbyggt i kamerahuset.

Macroläge

Du kan ställa in ett Macroläge på objektivet vilket ger dig endast 0,57m närgräns och en förstoring på 0,25x. Tack vare det kan du lösa både porträttfotograferingen och detaljfotograferingen utan att du behöver byta objektiv emellan.

Levereras med:

 • Motljusskydd  ALC-SH174
 • Främre Lock
 • Bakre Lock
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.