Kampanj

Väldigt bred vidvinkel till fullformat

Sony FE 12-24mm f/4 G

Artikelnummer: 1034440
  • Extremt bred vidvinkel med konstant bländare till Sonys spegellösa fullformatskameror
  • Passar perfekt där du behöver ha med mycket i bilden som landskap, stadsfoto, interiör, arkitektur och mäklarfotografering inomhus
  • FN-knappen går att ställa in till egna önskemål.
20 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Sony Winter CashbackFå 1000,- tillbaka!

Under hösten och vintern får du 1 000 kronor tillbaka när du köper den här produkten från Sony. För fullständig information om kampanjen klickar du på "läs mer". Cashbacken gäller t.o.m. 15/1 - 2022.
Läs mer
Beställningsvara

Extremt vidvinkligt objektiv med vädertätning och en DSSMM-motor som passar till både landskap, arkitekfoto, interiör eller andra tillfällen som en riktigt bred bildvinkel är önskad. För att uppnå en hög bildkvalitet med så bred bildvinkel är objektivet tillverkat med 4 stycken asfäriska linser, ett Super ED och tre ED linser. En Nano AR coating motverkar oönskade reflexer i bilden och ökar samtidigt kontrasten.

Fördelar:

  • Extremt bred bildvinkel
  • DDSSM motor
  • FN-knapp
  • Vädertätat
  • Förhållandevis lätt

Objektivet har en snabb och pålitligt autofokus med hjälp av en DDSSM-motor och är vädertätat. Objektivets välvda frontlins gör att det saknar filtergänga.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.