Väldigt bred vidvinkel till fullformat

Sony FE 12-24mm f/4 G

Artikelnummer: 1034440
  • Extremt bred vidvinkel med konstant bländare till Sonys spegellösa fullformatskameror
  • Passar perfekt där du behöver ha med mycket i bilden som landskap, stadsfoto, interiör, arkitektur och mäklarfotografering inomhus
  • FN-knappen går att ställa in till egna önskemål.
21 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Extremt vidvinkligt objektiv med vädertätning och en DSSMM-motor som passar till både landskap, arkitekfoto, interiör eller andra tillfällen som en riktigt bred bildvinkel är önskad. För att uppnå en hög bildkvalitet med så bred bildvinkel är objektivet tillverkat med 4 stycken asfäriska linser, ett Super ED och tre ED linser. En Nano AR coating motverkar oönskade reflexer i bilden och ökar samtidigt kontrasten.

Fördelar:

  • Extremt bred bildvinkel
  • DDSSM motor
  • FN-knapp
  • Vädertätat
  • Förhållandevis lätt

Objektivet har en snabb och pålitligt autofokus med hjälp av en DDSSM-motor och är vädertätat. Objektivets välvda frontlins gör att det saknar filtergänga.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.