Sony FE 12-24mm f/4 G
Sony FE 12-24mm f/4 G

Sony FE 12-24mm f/4 G

Väldigt bred vidvinkel till fullformat

Artikelnummer: 1034440
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • Extremt bred vidvinkel med konstant bländare till Sonys spegellösa fullformatskameror
  • Passar perfekt där du behöver ha med mycket i bilden som landskap, stadsfoto, interiör, arkitektur och mäklarfotografering inomhus
  • FN-knappen går att ställa in till egna önskemål.
20 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Extremt vidvinkligt objektiv med vädertätning och en DSSMM-motor som passar till både landskap, arkitekfoto, interiör eller andra tillfällen som en riktigt bred bildvinkel är önskad. För att uppnå en hög bildkvalitet med så bred bildvinkel är objektivet tillverkat med 4 stycken asfäriska linser, ett Super ED och tre ED linser. En Nano AR coating motverkar oönskade reflexer i bilden och ökar samtidigt kontrasten.

Fördelar:

  • Extremt bred bildvinkel
  • DDSSM motor
  • FN-knapp
  • Vädertätat
  • Förhållandevis lätt

Objektivet har en snabb och pålitligt autofokus med hjälp av en DDSSM-motor och är vädertätat. Objektivets välvda frontlins gör att det saknar filtergänga.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.