Kampanj

Ljusstark vidvinkel till fullformat

Sony FE 16-35mm f/2,8 GM

Artikelnummer: 1034439
 • Yrkesvidvinkel med konstant bländare på f/2,8 genom hela omfånget
 • Utmärkt till vidvinkelbilder som kräver hög skärpa, såsom extremsport, landskap och nattfotografering.
 • Filtergängan låter dig montera ND-filter, CPL-filter eller filtersystem.
29 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Sony Winter CashbackSpara 1100,-

Just nu får du pengar tillbaka när du köper produkter från Sony! Denna cashback går att kombinera med andra erbjudanden. Kampanjen gäller t.o.m. 31/1-2021.
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

FE 16-35mm f/2,8 GM
Väska Skin 50 V3.0 svart
Filterhållarkit V6 100mm System
32 257 SEK32 879 SEK
FE 16-35mm f/2,8 GM
Kit Starter III 100mm System V6
Filterhållarkit V6 Landscape 100mm System
35 601 SEK37 470 SEK

Sony FE 16-35mm f/2,8 G-master är en yrkesoptik med fokus på bildkvalitet och ljusstyrka. Objektivet är tillverkat med inte mindre än fem stycken asfäriska linselement och två stycken XA-linselement för att maximera kantskärpan. Den breda vinkeln lämpar sig utmärkt till landskapsfoto, interiör och arkitektur. Tack vare den höga ljusstyrkan har du möjlighet att få bra kvalitet på både film och stillbild även när ljuset blir lågt.

Fördelar:

 • Bra kantskärpa
 • Ljusstark
 • Väldigt bred bildvinkel
 • Fn-knapp
 • Vädertätat
 • Nano AR och Flour-coating
 • Dubbla DDSSM-motorer
 • 11 bländarblad
 • 82mm filterdiameter

Objektivet är vädertätat vilket låter dig använda det även när vädret börjar bli otrevligt och det tillför en extra pålitlighet till objektivet. Frontlinsen är flourbehandlad för att skydda mot smuts, fett och annat som kan försämra bildkvaliteten.

Med dubbla DDSSM motorer blir autofokusen både tyst, snabb och pålitligt. De 11 bländarlamellerna finns för att ge mjuk och behaglig bakgrundsoskärpa, något som tillför en extra dinemtion till bilden. Objektivet är även utrustat med en 82mm filtergänga för montering av filter och filtersystem.

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.