Sony FE 24–50mm f/2,8 G
Artikelnummer: 1100091

Sony FE 24–50mm f/2,8 G

Mångsidigt och ljusstarkt standardzoomobjektiv för fullformat

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • För fullformatssensor
 • Snabb och tyst autofokus
 • Närgräns på 19 cm
14 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Förhöj dina vardagsbilder med Sonys kompakta standardzoomobjektiv FE 24–50mm f/2,8 G, som är särskilt framtaget för kamerahus från Sony Alpha-serien. Det här objektivet levererar enastående G Lens™-upplösning och -bokeh i hela intervallet på 24–50 mm. Med avancerad optisk design, suverän skärpa och djup bokeh, utmärker det sig i både fotografering och videoinspelning. Du får exceptionella autofokusprestanda som säkerställer snabb och exakt fokus med två optimerade linjära motorer. Objektivet passar bra för inspelning och stöder inbyggd stabilisering med aktivt läge, kompensation för brännviddsförändring och är perfekt för kardanupphängning och drönare. Upplev enastående stillbildstagnings- och inspelningsprestanda även i utmanande förhållanden med objektivets anmärkningsvärt kompakta och lätta design.

Fördelar

 • För fullformatssensor
 • Snabb och tyst autofokus
 • Hög ljusstyrka med bländare f/2,8
 • Närgräns på 19 cm
 • Kompakt och lätt
 • Vädertätad konstruktion

Fantastisk kvalitet i vardagen

Hitta den perfekta standardzoomen för daglig kreativitet. Med det här kompletta och lätta standardzoomobjektivet på f2,8 får du zoomflexibilitet, G Lens™-upplösning och elegant stil. Den är den perfekta följeslagaren för fotografering och videoskapande i vardagen.

Kompakt men ändå kraftfullt

SEL2450G:s kompakta utformning kompromissar inte med den optiska kvaliteten. Med fyra asfäriska element, två ED-element och elva lameller ger den otroligt skarpa bilder med minimal aberration och jämn bokeh. Upplev friheten som den kompakta storleken och suveräna optiken ger.

Redo för action

Håll alltid motiven i fokus när du fotar eller filmar. Autofokusmotorn håller även jämna steg med höga bildhastigheter som 4K 120fps och 30 bilder/s med kontinuerlig bildtagning. Få tillgång till Sony Alpha-kamerans fulla kraft med Sony FE 24–50mm f/2,8 G.

Kreativa närbilder

Sony FE 24–50mm f/2,8 G har en imponerande närbildsprestanda med en maximal förstoring på 0,3x och 0,19 m minsta närgräns låter dig ta bilder på motivet från närmare avstånd. Funktionen är perfekt för närbilder på produkter eller naturbilder för extra flexibilitet i vardagsinnehållet.

Perfekt för filmskapande

SEL2450G:s f2,8-bländare, tysta autofokus och minimala brännviddsförändring gör det till ett perfekt objektiv för filmskapare. Kompatibel med den Sony-utvecklade funktionen för kompensation för brännviddsförändring och aktiv stabilisering så att du kan skapa bilder med biokvalitet i en lätt lösning.

Levereras med

 • Sony FE 24–50mm f/2,8 G
 • Främre- och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.