Kampanj
Sony FE 50mm f/1,4 GM

Sony FE 50mm f/1,4 GM

Normalobjektiv som kombinerar hög prestanda med en kompakt design

Webblager
Beräknad i lager 2024-05-23
Butikslager:
 • Hög skärpa, stor bländare och snabb autofokus gör att objektivet passar många olika situationer
 • Fin bakgrundsoskärpa med 11 rundade bländarlameller
 • Damm- och fukttålig konstruktion
19 390 SEK

Sony Summer Cashback

Få tillbaka 1100 kronor!

Just nu får du 1 100 kronor tillbaka när du köper den här produkten från Sony. För att ta del av erbjudandet registrerar du ditt köp på Sonys hemsida. För att se alla produkter som är med i cashbacken och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 31/7 - 2024.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Fullformatsobjektivet FE 50 mm f/1,4 GM är ett G Master-standardobjektiv med fast brännvidd och en fast f/1,4-bländare som erbjuder högre bildkvalitet och optimala funktioner. Två linjära XD-motorer (Extreme Dynamic) med komplex konstruktion levererar snabbare och mer exakt fokusering för både filminspelning och fotografering. Objektiv passar därmed utmärkt för bröllop, porträtt, studiobilder och allt fotograferingsrelaterat samt videoinspelning. G Master-objektivet FE 50 mm f/1,4 GM från Sony ger jämn, snabb och kontinuerlig autofokus med minimerad brännviddsförändring, vilket ger bättre bildkvalitet.

Fördelar

 • Mycket ljusstark med en fast bländare på f/1,4
 • Fin bakgrundsoskärpa med 11 rundade bländarlameller
 • Två linjära XD-fokusmotorer levererar en snabb och exakt autofokus
 • Damm- och fukttålig konstruktion
 • Kort närgräns på 38 centimeter
 • Två XA glaselement säkerställer en enastående upplösning

Otrolig skärpa

Ett asfäriskt ED-element (Extra Low Dispersion Aspherical), två XA-element (Extreme Aspherical) och ett asfäriskt element säkerställer enastående upplösning i det här fasta G Master-standardobjektivet med f1,4-bländare som ger hög upplösning från hörn till hörn och vacker bokeh. Det här är ett enastående fullformatsobjektiv från Sony som är perfekt för porträttagning och andra stillbilder, videoinspelning och innehållsskapande.

Vackra och jämna bakgrunder

Den cirkelformade bländaren med 11 lameller på det här 50 mm-objektivet från Sony med fast f/1,4-bländare skapar vackra, cirkulära bokeheffekter med oskärpa i bakgrunden.

Snabb och exakt autofokus

Med två linjära XD-motorer (Extreme Dynamic) med komplex struktur får du snabbare och mer exakt fokusering för fotografering och filmskapande. Med det här standardobjektivet med fast brännvidd missar du aldrig ett fototillfälle.

Fantastisk klarhet oavsett väder

En fast största bländare på f/1,4 håller ljusstyrkan på en jämn nivå. Det främre elementet på detta G Master-objektiv från Sony är försett med en fluorbeläggning som stöter bort vatten, olja och andra föroreningar och är enkelt att torka av för att få bort smuts och fingeravtryck.

Professionell ergonomi

En damm- och fukttålig konstruktion samt flexibla reglage gör det här GM-objektivet från Sony perfekt för de mest utmanande situationerna – både inomhus och utomhus. Objektivet är kompatibelt med brännviddsförändringsfunktionen.

Levereras med

 • Sony FE 50mm f/1,4 GM
 • Motljusskydd (ALC-SH173)
 • Främre objektivlock (ALC-F67S)
 • Bakre objektivlock (ALC-R1EM)
 • Mjukt fodral
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn