Sony FR7
Sony FR7
Sony FR7
Artikelnummer: 1057225

Sony FR7

PTZ-kamera med fullformatssensor för enastående professionell prestanda

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • PTZ-kamera med en 4K fullformatssensor
 • Stöder upp till UHD 4K120 Video
 • 12G-SDI, HDMI och streaming-utgångar
122 790 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

FR7 är utrustad med en bakbelyst 35 mm CMOS-fullformatsbildsensor med cirka 10,3 miljoner effektiva megapixel. Sensorn har avancerad sensorteknik från Sony som för första gången används i en kamera med panorering, lutning och zoom (PTZ). Den högpresterande BIONZ XR-bildprocessorn bidrar till superb bildkvalitet med hög känslighet, jämna nyansomfång och verklighetstrogen färg med lågt brus.

Fördelar

 • Stöder upp till UHD 4K120 Video
 • 4K fullformatssensor
 • 12G-SDI, HDMI & Streaming Output
 • Variabelt elektroniskt ND-filter
 • Jämn, långsam panorering och lutning
 • IR, IP & Web App Fjärrkontroll
 • Flexibel PoE+-installation
 • Genlock, Timecode & Tally Lights

Fjärrstyrd kontroll för kreativ kameraplacering

Tack vare den integrerade panorerings- och lutningsmekanismen som kan fjärrstyras kan FR7 monteras i taket eller på andra platser där den inte är i vägen. Följ motivet eller hämta förberedda kompositioner på ett ögonblick för oöverträffade kreativa möjligheter.

PTZ-kamera med innovativ fjärrstyrning

Innovativ fjärrstyrning

Med den nyutvecklade webbappen som ger enkel åtkomst via QR-kod eller URL-inmatning kan du konfigurera FR7 via en webbläsare på en surfplatta eller dator. Du kan också använda RM-IP5002 (tillval) för exakt panorering, lutning och zoom med joystickstyrning.

Avancerad teknik för bioliknande uttryck

Cinema Line-namnet innebär att FR7 är utrustad med viktiga funktioner som stöder bioliknande uttryck. FR7 har en bakbelyst 35 mm CMOS-bildsensor i fullformat för första gången i en PTZ-kamera (panorering, lutning och zoom). BIONZ XR™ bidrar även till superb bildkvalitet med hög känslighet, jämnt nyansomfång och verklighetstrogen färg.

Cinema Line-bildkvalitet

Cinema Line-namnet innebär att FR7 ingår i en välrenommerad serie av kreativa verktyg som utformats för att frigöra det visuella berättandets sanna styrka. Du får också tillgång till lägena Custom och Cine EI som justerar kameraanvändningen efter ditt arbetsflöde samtidigt som konsekvensen med andra Cinema Line-kameror upprätthålls.

Skapa kreativa filmsekvenser med Sony FR7

Elektroniskt variabelt ND-filter för smidig fjärranvändning

Med inbyggt elektroniskt variabelt ND-filter (gråfilter) från Sony kan exponeringen styras på avstånd, för smidig användning med fjärrstyrning. Det möjliggör smidig ND-justering från 1/4 till 1/128 för fjärrstyrning av exponeringen, liksom enkel styrning av skärpedjupet samtidigt som exponeringen hålls enhetlig.

Enastående anslutningsmöjligheter

FR7 har utmärkta anslutningsmöjligheter för videoutmatning, IP-streaming och synkronisering med andra enheter. HDMI-videoutmatning kan användas för realtidsövervakning medan SDI-videoutmatning levererar en RAW-signal till en extern inspelningsenhet. Kamerakontroll, video- och ljudöverföring och strömförsörjning kan ske via en enda nätverkskabel.

Levereras med

 • Sony FR7
 • Kamerahuslock
 • Fästplatta för HDMI-kabel
 • Fjärrkontroll (RMT-RC1)
 • Nätadapter
 • Nätsladd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn