Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Telekonverter 1,4x SEL14TC

Sony Telekonverter 1,4x SEL14TC

Artikelnummer: 1025291
  • Förläng brännvidden på ditt objektiv med x1,4
  • Liten påverkan på bildkvalitet
  • För komplett lista med kompatibla kameror och objektiv, se produktbeskrivningen
6 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Förläng brännvidden på ditt objektiv med 1,4x

SEL14TC förlänger brännvidden på ditt objektiv med 1,4x utan att försämra bilden något nämnvärt. En telekonverter gör ditt kompatibla objektiv mycket mer mångsidigt utan att ta någon stor plats i kameraväskan.

För komplett lista kompatibla objektiv och kamerahus se:

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.