Trådutlösare RM-SPR1

Sony Trådutlösare RM-SPR1

Artikelnummer: 1013882
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Ta med fjärrkontrollen överallt
Med hjälp av den här kompakta fjärrkontrollen kan du ta skarpa och tydliga bilder. Montera din kamera på ett stativ eller placera den på en stabil yta, såsom ett bord, hylla eller liknande, sätt fast fjärrkontrollen och börja fotografera. Skakningar och stötar kommer inte att vara ett orosmoln.

Kompatibel med flera olika kameramodeller från Sony.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.