Sony Trådutlösare RM-SPR1

Sony Trådutlösare RM-SPR1

Trådutlösare RM-SPR1

Artikelnummer: 1013882
WebblagerFinns i webblager
Butik:
299 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Ta med fjärrkontrollen överallt
Med hjälp av den här kompakta fjärrkontrollen kan du ta skarpa och tydliga bilder. Montera din kamera på ett stativ eller placera den på en stabil yta, såsom ett bord, hylla eller liknande, sätt fast fjärrkontrollen och börja fotografera. Skakningar och stötar kommer inte att vara ett orosmoln.

Kompatibel med flera olika kameramodeller från Sony.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.