Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

objektivmodul 85 mm som ger 25-60x

Swarovski objektivmodul 85 mm som ger 25-60x

Artikelnummer: 322809
  • Skarp objektivmodul
  • Finns i olika diameter
  • Passar med ATX/STX/BTX-okular

Välj diameter

15 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Objektivmodul i ATX/STX/BTX-serien

Med funktionalitet till en ny nivå: ATX / STX / BTX spotting scope system kombinerar exceptionellt flexibel modularitet med optisk perfektion. Objektivet kan ändras för att passa alla situationer. Extremt detaljerat vid avgörande stunder tack vare SWAROVISION-tekniken och hög användarvänlighet garanterar fascinerande upplevelser.

Kombineras med ATX/BTX/STX Okular

Objektivmodul 85mm

Med 85 mm objektivmodul ör du förberedd för alla situationer. Det stora synsfältet och zoomområdet möjliggör snabb och exakt observation. Utmärkt ljustransmission, zoomområde och nära fokusering gör det också till ett idealiskt verktyg för digiscoping.

Objektivmodul 95mm

Objektmodulen 95 mm ger enastående detaljupplösning. Denna enhet skjuter även optiska tester till sina gränser och det är det ultimata verktyget för dig som vill se även små detaljer i knivskarpt fokus.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.