Batteri S-8BG6, batteri med DC-uttag - 5195 mAh /

Swit Batteri S-8BG6, batteri med DC-uttag - 5195 mAh /

Artikelnummer: 319095
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Swit Batteri S-8BG6, batteri med DC-uttag
Batteri från Swit på 5195 mAh. 4 stycken LED- lampor på batteriet visar aktuell batterinivå. Batteriet är utrustat med uttag för 7,2 volt vilket ger möjlighet att driva Swits LED- belysning.

Passar till
Panasonic AG-HMC71, 151
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.