Tamron 100-400mm f/4,5-6,3 Di VC USD till Nikon
Artikelnummer: 1036032

Tamron 100-400mm f/4,5-6,3 Di VC USD till Nikon

Telezoom med snabb autofokus, bildstabilisering och låg vikt till Nikon F

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Smidig telezoom till fullformatskameror.
 • Motsvarar ca 150-600 mm på kameror med APS-C-sensorer.
 • Dubbla processorer bidrar till snabb, exakt autofokus och effektiv optisk bildstabilisering.
9 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Tamron 100-400mm f/4,5-6,3 Di VC USD är ett telezoom med snabb autofokus, bildstabilisering och låg vikt till Nikon fullformatskameror med F-fattning. Objektivet tecknar ut fullformat men väger trots sitt brännviddsområde bara lite drygt hälften så mycket som Tamron 150-600mm G2, närmare bestämt 1115 gram. Objektivet har snabb autofokus med USD-motor, bildstabilisering (VC) och är också konstruerad för att kunna motstå ett visst mått av fukt och väta.

Fördelar

 • Anpassad för fullformat
 • Motsvarar 150-600 på APS-C
 • Dubbla processorer
 • Inbyggd bildstabilisering
 • ED-glas, eBand coating och vädertätning
 • Kompatibel med 1.4x telekonverter, Tap-in console och stativfäste

Tamron 5 års garanti

Tamron erbjuder nu en utökad avgiftsfri 5 års garanti i Europa när produkten är registrerad inom två månader efter köpet. 5 års garantin är en valfri garanti från Tamron. För att få den, måste du registrera ditt objektiv inom två månader från inköpsdatum. Kampanjen gäller tillsvidare. Registrera ditt köp och läs mer om kampanjvillkoren här.

Dubbla processorer

Tamron 100-400mm Di VC USD har dubbla mikroprocessorer som ansvarar för att ge maximal prestanda hos både bildstabilisering och autofokus. Den sistnämnda drivs av en ultraljudsmotor (USD, Ultrasonic Silent Drive) som ställer skärpan snabbt och med hög precision.

Inbyggd bildstabilisering

Inbyggd bildstabilisering (VC, Vibration Compensation) gör det möjligt att frihandsfotografera med objektivet även i sämre ljusförhållanden. När det är så mörkt att bilden kräver stativ finns ett Arca Swiss-kompatibelt stativfäste att köpa som tillbehör.

ED-glas och eBand coating

Den optiska konstruktionen innehåller bland annat tre linser av ED-glas som förhindrar uppkomsten av kromatisk aberration (färgbrytningsfel). Tamrons ytbehandling eBand-coating reducerar effektivt reflexer och minimerar slöjbildning så att bilderna får maximal kontrast och färgmättnad. Frontlinsen är försedd med fluorine-beläggning som stöter bort vattendroppar, fett och smuts och gör den lätt att torka av och hålla ren. Objektivet är även vädertätat tack vare gummipackningar som placerats vid rörliga delar som förhindrar fukt från att tränga in.

Kompatibel med 1.4x telekonverter och Tap-in console

Behöver du ännu mer tele än 400mm går det att använda Tamrons 1.4x telekonverter TC-X14 tillsammans med objektivet och brännvidden blir då 140-560mm. Tamron 100-400mm F/5-6.3 Di VC USD är också kompatibelt med tillbehöret Tamron Tap-in Console. Det används för att man själv ska kunna finjustera objektivets autofokus och bildstabilisering (via en dator) samt utföra firmware-uppdateringar. Som tillbehör finns även ett stativfäste med Arca swiss-standard.

Levereras med:

 • Tamron 100-400 f/4,5-6,3 DI VC USD
 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.