Smidig normalzoom till Sonys spegellösa fullformatskameror

Tamron 28-75mm f/2,8 Di III RXD till Sony E

Artikelnummer: 1039478
 • Hög ljusstyrka kombinerat med låg vikt och smidig storlek.
 • Snabb autofokus med stöd för Direct Manual Focus
 • Stödjer Sonys populära Eye-af.
 • Bra närgräns, speciellt i vidvinkelläget.
 • Vädertätad och smutsavvisande coating.
7 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

28-75mm f/2,8 Di III RXD till Sony E
Rengöringskit Lens cleaning kit
UV-filter Pro Nano HUC 67mm
9 138 SEK
28-75mm f/2,8 Di III RXD till Sony E
Rengöringskit Cleaning Kit White
Regnskydd Small DSLR (24-70/2.8)
8 648 SEK

Smidig normalzoom till Sonys spegellösa fullformatskameror

Tamron 28-75mm f/2,8 DI III RXD är en vädertätad och relativt lätt normalzoom med en hög ljusstyrka på f/2,8. En RXD-motor ger snabb autofokus och har stöd för Sonys Direct Manual Focus funktion. Närgränsen är endast 19cm i vidvinkelläget vilket ger möjligheten till bilder med intressanta perspektiv

Fördelar

 • Hög ljusstyrka
 • Snabb autofokus
 • Låg vikt
 • Bra närgräns
 • Stöd för Ögon-AF och DMF
 • Vädertätad och smutsavvisade coating

Hög ljusstyrka

Den höga ljusstyrkan i kombination med den inbyggda bildstabiliseringen som finns i många av Sonys kamerahus gör det möjligt att fotografera när ljuset blir lågt. Ljusstyrkan bidrar även med att ge ett kortskärpedjup vid till exempel porträtt eller lifestyle bilder.

Snabb autofokus

Objektivet använder en ”Rapid eXtra-silent stepping Drive”-autofokusmotor för snabb, tyst och exakt autfokus. En stegmotor fungerar bra i videofilmning då motorn ger en mjuk skärpeinställning och ger ifrån sig extremt lite ljud. Objektivet har också stöd för Sonys Direct Manual Focus.

Låg vikt

Objektivet väger endast 550g och är 117mm långt vilket gör det till ett av dom minsta normalzoomarna med en ljusstyrka på f/2,8 till Sonys spegellösa fullformatskameror, något som gör att objektivet passar utmärkt för resor och dig som vill ha en kompakt uppsättning men inte förlora zoom och ljusstyrka.

Bra närgränss

Närgränsen är endast 19cm i vidvinkelläget vilket är väldigt kort för att vara en normalzoom till en fullformatskamera. Detta ger dig möjligheten att fånga bilder med intressanta perspektiv med motiv placerade nära frontlinsen samtidigt som du får med mycket av omgivningen.

Stöd för Ögon-AF och DMF

Tack vare att objektivet är designat för Sony A7/A9-serien har det stöd för Sonys poplära Ögon-AF och Direct Manual Focus-system.

Vädertätad och smutsavvisade coating

Objektivet har tätningar för att skydda mot fukt och damm samt en smutsavvisande flour-coating på frontlinsen.

Levereras med

 • Främre och bakre linslock
 • Motljusskydd
I vårt premium package ingår även
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.