SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD G2 till Nikon

Tamron SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD G2 till Nikon

Artikelnummer: 1040826
 • Ljusstark vidvinkel för fullformatskameror.
 • Dubbla processorer ger effektiv bildstabilisering och autofokus.
 • Vädertätad med antireflexbehandling, eBand och BBAR-coating.
 • Kompatibel med Tamron Tap-in.
12 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD G2 till Nikon
Putsduk Photo Microklear Cloth
TAP-in konsol till Nikon
13 249 SEK
SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD G2 till Nikon
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
Filterhållare 150 till Tamron SP 15-30mm f/2,8 Di
14 239 SEK

Ljusstark, stabiliserad vidvinkelzoom för DSLR med fullformat.

SP 15-30mm f/2,8 DI VC USC G2 är uppföljaren på en redan populär vidvinkelzoom. Med både hög ljusstyrka och bildstabilisering klarar objektivet av att hantera situationer i lågt ljus. Uppgraderingarna i G2 verisionen innebär stöd för Tamron TAP-IN, bättre stabilisering och autofokus tack vare dubbla processorer, ny coating, och inbyggd filterhållare för bladfilter (endast Canon)

Objektivet är tillverkat med 18 linselement i 13 grupper, varav en stor asfärisk lins i fronten och två mindre asfäriska linser längre bak för att garantera låg distorsion och hög skärpa ut i kanten. Tre linser är av LD-glas som förhindrar kromatisk aberration. En antireflexbehandling, AX (anti-reflection eXpand) som tillsammans med eBand- och BBAR-coating minskar åkommor från sidoljus. Frontlinsen har ett förbättrad flourlager för att underlätta rengöring.

Fördelar:

 • Ljusstark vidvinkel med stabilisering
 • Vädertätat
 • Dubbla processorer förbättrar AF och VC
 • Hög optisk kvalitet
 • Kompatibel med Tamron TAP-IN
 • 28cm närgräns
 • Bakre filterhållare för bladfilter (endast Canon EF)

Ljusstark vidvinkel med stabilisering

Ljusstarka vidvinkelzoomar används vid allt från miljöbilder i kyrkan till interiörbilder och landskapsbilder, där du behöver komma åt en bred bildvinkel. Den höga ljusstyrkan gör att optiken presterar väl även när vid sämre ljus och stabiliseringen kompenserar för upp till 4,5 stegs slutartider, vilket ytterligare bidrar till bra mörkerprestanda

Vädertätat

Vidvinkelobjektiv är populära bland landskapsfotografer, men kan också användas för att skapa häftiga bilder vid extremsport och motorsport. För att klara av att leverera i dessa hårda miljöer har objektivet ett robust chassi och vädertätning, som tillsammans med flourbeläggningen på frontlinsen bidrar till pålitlighet under tuffa förhållanden.

Dubbla processorer förbättrar AF och VC

G2 versionen har dubbla mikroprocessorer för att effektivisera autofokusen och bildstabiliseringen. Autofokusen använder en ultraljudsmotor för tyst och snabb autofokus och bildstabiliseringen stabiliserar upp till 4,5 längre slutartider.

Hög optisk kvalitet

Den optiska konstruktionen tillsammans med antireflexbehandling och de asfäriska linselementet bidrar till att minska färgförskjutningar och leverera hög skärpa över hela bildytan, ända ut till kanterna, oavsett vilket brännvidd som används.

Kompatibel med Tamron TAP-IN

En uppgradering i G2-versionen är stöd för Tamron TAP-IN consol, som gör det möjligt att anpassa objektivet efter din kamera. Du kan justera fokuseringen i flera olika steg samt anpassa hur bildstabiliseringen ska fungera.

28cm närgräns

Närgränsen på endast 28cm gör objektivet intressant när du vill fotografera i lite annorlunda perspektiv, med en bred bildvinkel och samtidigt komma nära ditt motiv.

Levereras med:

 • Främre och bakre objektivlock
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.