SP 90mm f/2,8 Di Macro 1:1 VC USD till Canon

Tamron SP 90mm f/2,8 Di Macro 1:1 VC USD till Canon

Artikelnummer: 1025537
  • Objektiv med bildstabilisering, snabb autofokus och hög ljusstyrka.
  • Makroobjektiv med avbildningsskala 1:1 låter dig komma riktigt nära.
  • Stor fokusring med avståndsskala och konstant storlek vid fokusering.
  • Vädertätning för tuffa miljöer.
  • Kompatibelt med Tamron Tap-in.
6 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

SP 90mm f/2,8 Di Macro 1:1 VC USD till Canon
Ringblixt 48 LED Macro
Väska Lens Case Duo 15 svart
7 468 SEK
SP 90mm f/2,8 Di Macro 1:1 VC USD till Canon
Väska Lens Case Duo 15 grön
UV-filter Pro Nano HUC 62 mm
7 518 SEK

Makroobjektiv för Canon fullformat och ASP-C

Detta SP makroobjektiv från Tamron på 90mm kommer med VC-mekanism (bildstabilisering), Ultra Sonic-motor och allvädersskydd. Det har dessutom internfokusering vilket är en stor fördel särskilt på makroobjektiv. Objektivet fungerar lika bra på kameror med fullformats-sensorer som på de med APS-C sensor.

Objektivet har en optisk konstruktion av 14 element i 11 grupper, inklusive ett LD och två XLD glaselement som hjälper till att minska kromatisk aberration. Så kallad "flare"/spökbilder och reflektioner reduceras tack vare Fluorine-coating så att du får felfria, kristallklara bilder även i motljus

Garanti - 5 år

Från och med 1/4 2013 gäller 5 års garanti på alla Tamron-objektiv. För att garantin ska gälla ska objektivet registreras på www.5years.tamron.eu inom två månader efter inköpsdatum.

Levereras med:

  • Motljusskydd
  • Bakre och främre objektivlock

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.