Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativfäste till 70-210mm f/4 Di VC USD

Tamron Stativfäste till 70-210mm f/4 Di VC USD

Artikelnummer: 1038654
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stativfäste till Tamron 70-210mm f/4 Di VC USD

Ett stativfäste ger dig bättre balans när du använder objektivet på ett trebensstativ eller enbensstativ. Designen låter dig rotera objektivet i stativfästet vilket gör det lätt att växla mellan stående och liggande läge. Stativfästet använder Arca-swiss standard vilket gör att det passar direkt på många stativhuvuden på marknaden och givetvis finns det en standard 1/4"-gänga i botten för att skruva på precis vilken stativplatta du vill.

Fördelar:

  • Ger bättre balans när objektivet används på stativ
  • Går att rotera för att ställa objektivet i porträttläge
  • Arca Swiss-standard och 1/4"-gänga

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.