Tenba

Tenba har tillverkat väskor i över 40 år för både militärt, kommersiellt och privat bruk – väskor anpassade till de med höga krav till vanliga fotografer och kreatörer. Tenbas väskor är tillverkade av kompromisslösa material och hårdvara och har utvecklats i samarbete med en stor grupp professionella fotografer och filmskapare för att leverera en unik kombination av mångsidighet, skydd och prestanda till den krävande kreatören.

17 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Storlek
Andra funktioner
Innermått höjd
Färg
Yttermått höjd
Innermått bredd
Innermått djup
Material
Yttermått djup
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.