Beam - V Mount

Teradek Beam - V Mount

Artikelnummer: 1015250
57 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Beam bildmixer med V-mount
Beam Tx har 3G-SDI-ingång som du kan fästa bak på din kamera som ger codecen H.264. Du får fantastiska filmer med bildhastigheter upp till 50Mbps och den använder olicenserade 5GHz med 2500ft med bara två bildrutor fördrjörnning. Dessutom har den en dedikerad dubbelriktad IFB-kanal.

Du kan använda ett obegränsat antal Rx över LAN och upp till fyra mottagare över WiFi.

Levereras med:
  • Beam Tx
  • V Mount batteriplatta
  • Beam Rx
  • SKB skyddsfodral

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.