USB-A 2.0 - B Mini 8 pin – Kabel för maximal prestanda

Tether Tools USB-A 2.0 - B Mini 8 pin Tether Pro 4,6m

Artikelnummer: 1011362
459 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Premium USB-kabel med korrosionsbeständiga, guldpläterade kontakter, som ger dig tillförlitlig, störningsfri datoröverföring. Kabeln är lysande orange för att den ska synas tydligt och förebygger eventuella olyckor. Vill man förlänga kabeln, så går det att göra med TetherPro Aktiv Förlängsningskabel (tillbehör), utan att signalen försämras och upp till 24m kabel kan användas. Vid användning av kabel, använd Jerk Stopper (tillbehör), för att skydda alla kontakter.

Söker du en USB Mini-B till Canon? Då ska du använda Tether Tools TetherPro USB 2.0 Male to Mini-B 5 pin 4.6m CU5451

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.