USB-kabel 2.0 till Mini-B 8 pin 4,6 meter

Tether Tools USB-kabel 2.0 till Mini-B 8 pin 4,6 meter

Artikelnummer: 1011362
459 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Premium USB -kabel med korrosionsbeständiga, guldpläterade kontakter, som ger dig tillförlitlig, störningsfri datoröverföring. Kabeln är lysande orange för att den ska synas tydligt och förebygger eventuella olyckor. Vill man förlänga kabeln, så går det att göra med TetherPro Aktiv Förlängsningskabel (tillbehör), utan att signalen försämras och upp till 24m kabel kan användas. Vid användning av kabel, använd Jerk Stopper (tillbehör), för att skydda alla kontakter.

Söker du en USB Mini-B till Canon? Då ska du använda Tether Tools TetherPro USB 2.0 Male to Mini-B 5 pin 4.6m CU5451

[TEXT1019105909]

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.