Mobilhållare mer roterbart fäste och magnetiskt stöd

Ulanzi 2110 ST-14 Iron Man III Cold Shoe

Artikelnummer: 1051051
  • Mobilhållare som kan stå själv eller fästas i ¼”-skruv eller Arca-kompatibelt stativhuvud
  • Tillbehörsfäste för LED-lampa eller mikrofon
  • Klarar mobiler med en bredd upp till 10cm
  • Tillverkat av robusta material
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Behöver du en praktisk mobilhållare som kan stå av sig självt, fästas i stativhuvuden med Arca eller helt enkelt montera den på valfritt tillbehör med ¼”-skruv? Då är Ulanzi ST-14 Iron Man III mobilhållaren för dig. Du kan rotera din mobil i 360°, perfekt när du snabbt vill växla från instastories, vloggar till att filma landskap och horisontella klipp eller bilder.

Fördelar

  • Mobilhållare som kan stå själv eller fästas i ¼”-skruv eller Arca-kompatibelt stativhuvud
  • Tillbehörsfäste för LED-lampa eller mikrofon
  • Klarar mobiler med en bredd upp till 10cm
  • Tillverkat av robusta material
Mobilhållare på stativ med LED-lampa och mikrofon

Mobilhållare med stora möjligheter

Fäst din mobilhållare på exempelvis på ett stativ, enbensstativ (monopod), selfiepinne med mera via det fyrkantigt Arca -fästet eller skruva fast det i 1/4"-gängan i botten. Hållare kan även stå av sig själv om du tar loss det magnetiska klippet och fäster i botten på platten. Du kan montera mobiler med en bredd ifrån 6,5-10cm och låsa fast mobilen så den sitter tryggt.

Det finns ett tillbehörsfäste (Coldshoe) för att du ska kunna montera tillbehör som LED-lampa eller mikrofon. Du kan även utöka din hållare med en skena för att kunna fästa ytterligare tillbehör, se passande tillbehör.

Levereras med

  • Ulanzi ST-14 Iron Man III mobilhållare
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.