Universal Audio

Universal Audio, förkortas UA, grundades 1958 i USA och har tillverkat ljudprodukter som använts i musikstudios av artister som Frank Sinatra och Nat King Cole. Hos oss på SP hittar du ljudkort från Universal Audio, som deras populära Volt-serie med USB-ljudkort med mikrofonförstärkare och inbyggda kompressorer. Se hela vårt sortiment av produkter från Universal Audio här.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.