Actionkamera

En actionkamera är liten och tålig kamera som fångar dina äventyr med foton och film oavsett vad du vill hitta på. Fäst den på hjälmen, i en bröstsele, på cykeln eller MC'n eller ta med den ner under vattenytan - det är nog bara fantasin som sätter gränserna. Vi har actionkameror från populära varumärken som GoPro, DJI, Insta360 med flera. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta bäst actionkamera för dina behov, besök oss i butik eller köp direkt online.

12 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Action, VR & 360-kamera
Filtrering
Varumärken
Vattentät
Lagringsmedia
Bildstabilisator
USB-anslutningstyp
Höjd
Djup
Bredd
Inbyggd mikrofon
ISO från
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.