VR & 360-kamera

Spela in i 360 grader utan att missa någonting med en 360-kamera. Dessa små äventyrskameror kan fånga både stillbilder och videos med otrolig brännvidd med sin konvexa kameralins som sedan blir till 360-gradersfoton eller videos och låter dig återuppleva hela omgivningen av ditt äventyr och dig själv som filmar. Vi har 360-kameror från kända varumärken som Insta360 Rocoh, GoPro och Kandao till bra priser. Köp online eller besök oss i butik för att börja fånga dina äventyr i 360°.

15 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Action, VR & 360-kamera
Varumärken
Vattentät
Wifi
Lagringsmedia
Bildstabilisator
Antal mikrofoningångar
Inbyggd mikrofon
Vikt
Skärm
ISO till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.