VR & 360-kamera

Spela in i 360 grader utan att missa någonting med en 360-kamera. Dessa små äventyrskameror kan fånga både stillbilder och videos med otrolig brännvidd med sin konvexa kameralins som sedan blir till 360-gradersfoton eller videos och låter dig återuppleva hela omgivningen av ditt äventyr och dig själv som filmar. Vi har 360-kameror från kända varumärken som Insta360 Rocoh, GoPro och Kandao till bra priser. Köp online eller besök oss i butik för att börja fånga dina äventyr i 360°.

23 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Action, VR & 360-kamera
Filtrering
Varumärken
Batterityp
Vattentät
Bildstabilisator
USB-anslutningstyp
Livestreaming
Lagringsmedia
Vikt
Bredd
Största bländaröppning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.