Drönare

Med en drönare kan du fånga flygfoton och filmer från luften och uppleva fantastiska vyer. Vi har drönare med kamera av hög kvalitet för att ta ditt fotograferande till nya höga nivåer, bokstavligt talat. Välj bland olika populära modeller av drönare från DJI eller Ryze. Vi hjälper dig både med ditt köp och hur du kommer igång med drönar-flygning. Besök oss i butik så berättar vi mer, kontakta vår kundservice eller köp direkt online.

229 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Video & Drönare
Varumärken
Passar till
Upplösning stillbild
Max hastighet
RAW stillbild
Max arbetsavstånd fjärrkontroll
Max flygtid
Intern upplösning 4K
Bildstabilisator
Bildsensorstorlek
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.