DJI Zenmuse X5 Pro med 15/1,7 ASPH Prime Lens
DJI Zenmuse X5 Pro med 15/1,7 ASPH Prime Lens
DJI Zenmuse X5 Pro med 15/1,7 ASPH Prime Lens

DJI Zenmuse X5 Pro med 15/1,7 ASPH Prime Lens

Zenmuse X5 Pro med 15/1,7 ASPH Prime Lens

Artikelnummer: 1021632
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
19 995 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Filma med Micro 4/3 i luften
Zenmuse X5-serien ger dig en Micro 4/3-kamera för fotografering och filmning från luften. Upplev riktigt bra bildkvalitet tillsammans med en 3-axlad gimbal som stabiliserar dina bilder och filmer. Zenmuse X5 är designad för att arbeta med DJI Inspire 1. Kameran är utrustad med en kraftfull sensor som kan filma i 4K 30p och fånga stillbilder på 16 megapixlar. Du kan fästa objektiv till kameran som är anpassade för Micro 4/3.

I jämförelse med X3-kameran får du med X5 mycket mer detaljerade och klara bilder. Sensorn i X5 är hela åtta gånger större än den i X3.

Ta kontroll
Med Zenmuse X5 är det du som tar kontrollen. Du kan enkelt peka på skärmen på din mobila enhet för att tala om var du vill ha fokus. Dessutom kan du ändra inställningar som fokus, slutartid och bländare via appen DJI GO app.

OBS!
För att kunna fästa kameran till Inspire 1 krävs Vibration absorbing board till X5/X5R Part 2.

DJI MFT 15 mm f/1,7 ASPH Prime Lens

  • Fast vidvinkelobjektiv med Micro 4/3-fattning
  • 9 element i 7 grupper med tre asfäriska linser
  • Ljusstarkt objektiv med bländare f/1,7

Läs mer om objektivet.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.