DJI Zenmuse Z30 för DJI Matrice

DJI Zenmuse Z30 för DJI Matrice

Zenmuse Z30 för DJI Matrice

Artikelnummer: 1038054
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
29 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Inspektionskamera med 30x zoom till DJI Matrice-serien

DJI Zenmuse Z30 är en kamera med 30x optisk zoom som gör det snabbt, lätt och säkert att inspektera master, vindkraftverk och andra svårtillgängliga strukturer. Z30 använder DJI Lightbridge 2 teknologi och är kompatibel med DJI Matrice drönare.

Fördelar:

  • 30x optisk zoom
  • Tapzoom
  • Stabilisatorn

30x optisk zoom

Den kraftfulla zoomen gör att du snabbt kan få fram detaljer på strukturer, även från ett säkert avstånd. Utöver den optiska zoomen kan kameran även zooma in 6x digitalt.

Tapzoom

Med tapzoom räcker det att klicka på skärmen så riktas kameran och drönaren in och zoomar in på det området automatiskt. På så sätt slipper du själv sikta in kamera och drönare manuellt.

Stabilisatorn

Z30 sitter monterad på en gimbal från DJI som ger maximal stabilitet.

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.