Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nucleus Nano trådlös follow focus

Tilta Nucleus Nano trådlös follow focus

Artikelnummer: 1042533
  • Ultrakompakt, trådlöst follow focus-system
  • Räckvidd upp till 90 meter
  • Ansluts via 15mm-rods
3 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Tilta Nucleus Nano trådlös follow focus

Marknadens minsta trådlösa follow focus? Med revolutionerande teknik och imponerande prestanda levererar Nucleus Nano från Tilta komplett kontroll till ditt objektiv för fokus eller zoom.

Systemet är speciellt designat för handhållen gimbal, men fungerar med alla typer av kameror och riggar med hjälp av 15mm-fästet för rods. Nucleus Nano fungerar med DSLR-kameror, spegellösa kameror och cine-objektiv.

Nucleus Nano är helt utan fördröjning, vilket hjälper dig i precisionen för fokusdragningar. Enheten drivs av ett inkluderat, uppladdningsbart batteri och har en drifttid på sex timmar. I paketet inkluderas fokushjulet tillsammans med en kraftfull motor som kontrollerar ditt objektiv. Räckvidden mellan kontrollenhet och motor är 90 meter, vilket betyder att fokus kan kontrolleras separat av en assistent.

Genom Nucleus Nano får du en flexibel, kompakt och prisvärd setup för alla möjliga olika videoscenarion!

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.