Bildmixer

Med en bildmixer eller videomixer kan du styra bilden från en eller flera kameror. Använd bildmixer för live-produktioner eller i efterarbetet i studion för att skapa en snygg sändning. Vi har bildmixers från Blackmagic Design, Roland, Feelworld med flera. Köp direkt online eller besök oss i butik så hjälper vi dig att hitta rätt bildmixer för din produktion.

49 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till TV/Videoproduktion
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.