Blackmagic Design ATEM Television Studio Pro 4K
Blackmagic Design ATEM Television Studio Pro 4K
Artikelnummer: 1039249

Blackmagic Design ATEM Television Studio Pro 4K

ATEM Television Studio Pro 4K

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Videomixer med totalt åtta stycken 12G-SDI ingångar
  • Kombinerad Switcher och kontrollpanel
  • MultiView
47 690 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Videomixer med åtta 12G-SDI med stöd för olika upplösningar

Atem Television Studio Pro 4K är en videomixer med totalt åtta stycken 12G-SDI ingångar. I jämförelse med tidigare modeller klarar denna mixer att inkommande bildsignaler har olika upplösningar, mixern skalar om dem till upplösningen som bildmixern är inställd på så du inte behöver tänka på att matcha upp alla inkommande signaler. Mixern har som tidigare knappar och reglage för att snabbt och enkelt kunna byta bildkälla och justera inställningar. Enheten har fått uppgraderade ljudkontroller vilket ger dig tillgång till bland annat 6 Band parametric EQ, kompressor, limiter, expander/noise gate, splitt av ljudkälla till dual mono och möjlighet att lägga in delay på de analoga ljudingångarna för att få perfekt läppsynk. Blackmagic Design har även uppgraderat funktionen för chroma key så du får ännu bättre resultat med green screen.

Fördelar:

  • Kombinerad Switcher och Control Panel
  • MultiView

MultiView

Ansluter du en skärm till mixern via SDI- eller HDMI-utången ser du de inkommande kamerasignalerna samt preview och program utgång. I multi-viewern visas även ljudstaplar för den aktuella ljudnivån.

Levereras med:

  • ATEM Television Studio Pro 4K
  • SD-kort med mjukvara och manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.