Multiformats-videomixer med inbyggda effekter

Roland V-02HD bildmixer

Artikelnummer: 1042911
  • Kombinera två videoströmmar till en
  • Avancerade ljudanslutningar och funktioner
  • Spara tid via inbyggda effekter
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Roland V-02HD bildmixer

Ta kontroll över din liveproduktion! Med Rolands V-02HD kan du sköta bildmixning mellan två kameror, ansluta professionell ljudutrustning och få tillgång till videoeffekter.

Denna "microswitcher" från Roland passar utmärkt in i de flesta situationer och kan vara en riktig problemlösare vid livestreaming eller presentationer.

Kombinera två videoströmmar till en

V-02HD har två HDMI-ingångar för videokameror, datorer eller annan utrustning. Oavsett vad du kopplar in till mixern anpassar den signalen automatiskt via den inbydda scalern, så att du inte behöver tänka på upplösningar eller bildfrekvenser. Dessa kombineras sedan till en utgångssignal från enheten som kan skickas med antigen "program out" eller "preview out". På programsignalen ser du dina inställningar för enheten medan previewsignalen är "ren" utan några överläggningar.

Avancerade ljudanslutningar och funktioner

Med V-02HD kan du både plocka ut ljud från din videosignal, för att skicka till en dedikerad ljudmixer, samt lägga till en ljudsignal genom enheten, för att sammanfoga bild och ljud när du livestreamar, till exempel. Med en integrerad EQ och dynamikinställningar kan du optimera din ljudsignal i V-02HD utan att behöva integrera externa enheter i din produktion.

Spara tid via inbyggda effekter

Med funktioner som picture-in-picture, bildöverlägg samt stöd för green screen keying kan V-02HD spara dig tid - så att du slipper applicera de effekterna i efterhand. Aktivera enkelt funktionerna via enheten och lös det på plats. V-02HD kan också vara en utmärkt produkt vid till exempel konferenser eller föredrag, då du vill kombinera en presentation från en dator med en videosignal. Allt det gör du enkelt genom V-02HD.

Levereras med

  • Kom-igång guide
  • Strömadapter
  • Strömsladd
  • Kabelhållare
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.