V-40HD bildmixer

Roland V-40HD bildmixer

Artikelnummer: 1043434
  • SDI, HDMI och komponentanslutning på alla fyra ingångar
  • Dedikerad scaler för alla kanaler
  • Tre utgångar för flexibla anslutningar
  • Intern 4:4:4 10-bit samt extern 4:2:2/8-bit
  • Balanserade ljudingångar samt audio delay för ljudsynk
38 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Roland V-40HD bildmixer

V-40HD från Roland är en äkta multiformats-switcher som hanterar i princip alla anslutningar och upplösningar med SDI/HDMI/Komponent på varje ingång, tillsammans med inbyggd scaler som anpassar och matchar bildfrekvens och upplösning.

Fördelar

SDI, HDMI och komponentanslutning på alla fyra ingångar

Med flertalet anslutningar på ingångarna är det enkelt att passa in V-40HD i ditt arbetsflöde. Mixern stödjer SDI, HDMI och komponentanslutning för anslutning av kameror, datorer eller andra bildenheter.

Dedikerad scaler för alla kanaler

Med scaler på varje ingång behöver du inte fundera över varken upplösning eller framerate, då V-40HD löser detta åt dig och matchar alla ingångar för enkelt handhavande.

Tre utgångar för flexibla anslutningar

Med hela tre utgångar från enheten har du stora möjligheter att skicka din mixade signal till inspelningsenheter, projektorer eller TV-apparater. En av dessa utgångar är preview out, som ger dig en multiview med enkel överblick av alla dina kanaler.

Intern 4:4:4 10-bit samt extern 4:2:2 8-bit

Med hög kvalitet och färgdjup både internt och externt behåller du kvalitén på din videosignal från kamera till skärm.

Balanserade ljudingångar samt stöd för audio delay för att synka ljud

Med balanserade 6,3 mm-teleingångar för ditt ljud och inbyggd funktion för audio delay kan du synka ditt ljud mot din video.

Levereras med

  • Strömkabel (4-pin XLR-typ)
  • RCA-BNC adapterplugg x 4
  • Bruksanvisning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.