Blackmagic Design GPI & Tally interface
Blackmagic Design GPI & Tally interface
Blackmagic Design GPI & Tally interface
Artikelnummer: 321754

Blackmagic Design GPI & Tally interface

GPI & Tally interface

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
7 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

GPI & Tally interface

Med GPI and Tally Interface kan du bygga ett tallysystem som visar vilken kamera som är i bild. Enheten kan visa upp till åtta olika kameraanslutningar.

Anslutningar

8 stycken utgångar med relä som sluter mot jord, max 30 V och 1 A. Enheten har också 8 ingångar som klarar 5 V och 14 mA. Ansluts med 25-pin D-sub.

Signalerna skickas till videomixern via ethernet. Enheten har loop-utgång för nätverksanslutning så du kan seriekoppla fler GPI and Tally Interface för att få fler in- och utgångar.

Levereras med

Nätadapter

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.