GPI & Tally interface

Blackmagic Design GPI & Tally interface

Artikelnummer: 321754
5 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

GPI & Tally interface

Med GPI and Tally Interface kan du bygga ett tallysystem som visar vilken kamera som är i bild. Enheten kan visa upp till åtta olika kameraanslutningar.

Anslutningar

8 stycken utgångar med relä som sluter mot jord, max 30 V och 1 A. Enheten har också 8 ingångar som klarar 5 V och 14 mA. Ansluts med 25-pin D-sub.

Signalerna skickas till videomixern via ethernet. Enheten har loop-utgång för nätverksanslutning så du kan seriekoppla fler GPI and Tally Interface för att få fler in- och utgångar.

Levereras med

Nätadapter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.