Mini Converter - Sync Generator

Blackmagic Design Mini Converter - Sync Generator

Artikelnummer: 323091
2 450 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt och stabil syncgenerator

Blackmagic Mini Converter - Sync Generator erbjuder 6 kristallstabiliserade referensutgångar för att synka all din videoutrustning i antingen Tri-Sync eller Blackburst television standard. Perfekt för mindre studios och sändningar utomhus. Uppdateras och konfigureras via USB.

För mer information om produkten och dess kompabilitet, se produktblad från Blackmagic

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.