Blackmagic Design MultiView 4
Blackmagic Design MultiView 4
Blackmagic Design MultiView 4
Blackmagic Design MultiView 4
Blackmagic Design MultiView 4
Blackmagic Design MultiView 4
Blackmagic Design MultiView 4
Artikelnummer: 1026680

Blackmagic Design MultiView 4

MultiView 4

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:

MultiView 4 har fyra helt oberoende 6G-SDI-ingångar som fungerar med alla SD, HD och Ultra HD-format upp till 2160p30 vilket ger dig möjlighet att visa upp till fyra blider på en TV/monitor

7 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Se upp till fyra bilder på en enda monitor
MultiView 4 har fyra helt oberoende 6G-SDI-ingångar som fungerar med alla SD, HD och Ultra HD-format upp till 2160p30 vilket ger dig möjlighet att visa upp till fyra blider på en TV/monitor. Eftrersom varje ruta är helt oberoende av de andra kan varje vy visas i olika videoformat och bildhastiget, vilket är perfekt när du exempelvis har lite utrymme att arbeta på.

MultiView fungerar både till vanlig HD TV/monitor men även til Ultra HD TV/monitors. Skärpan och upplösningen utnyttjas maximalt vid en Ultra HD-skärm, och det innebär att du har full-HD, 1920 x 1080 i varje vy. Du kan även slå på ljudmätare, anpassade etiketter och mer i varje vy.

MultiView 4 är kompatibel med Teranex Mini Rack Shelf så att du kan använda den på skrivbord eller rackmonterad. Du kan också lägga till en valfri Teranex Mini Smart Panel för full frontpanelskontroll. MultiView 4 kan strömförsöjas både via nätadapter och över Ethernet.

  • 4x 6G-SDI-ingångar med Loop-utgångar
  • 1x SDI & 1x HDMI Multiview-utgångar
  • Stöder SD, HD, UHD 4K, DCI 4K
  • Oberoende ingångar möjliggör olika format samtidigt
  • Standard 2x2 konfiguration
  • Ethernet för fjärrkontroll
  • 1RU aluminium Chassi
  • Inbyggd Multi-Voltage strömförsörjning
  • Stöder 48VDC POE +
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn