Brinno TLC2020 Time Lapse Camera Mount Bundle
Artikelnummer: 1054393

Brinno TLC2020 Time Lapse Camera Mount Bundle

Vattentätad TimeLapse-kamera med smidig och enkel monteringslösning

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 5-9 dagar
Butikslager:
  • Väderbeständig (med skyddshöljet
  • Uppskattad batteritid 99 dagar
  • Kraftfulla HDR- och FHD-sensorer förbättrar bildkvaliteten
6 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Brinno TLC2020 är en timelapse kamera som automatiskt tar en sekvens av bilder under det tidsintervallet som du enkelt ställer in i kameran. När inspelningen är klar genereras timelapse-videon automatiskt så att ingen tid slösas på att redigera bilder, och den kan sedan delas direkt.

Fördelar

  • Väderbeständig (med skyddshöljet)
  • Uppskattad batteritid 99 dagar
  • Kraftfulla HDR- och FHD-sensorer förbättrar bildkvaliteten
  • Lättanvänd snabbmeny för inställningar



HDR och FHD bildtekniker

Kraftfulla HDR- och FHD-sensorer förbättrar bildkvaliteten avsevärt och skapar en hög kontrast för arbeten av hög kvalitet, utomhus eller inomhus, dagtid eller nattetid. Med TLC2020 behöver du inte oroa dig för motljus eller svagt ljus.

Extra lång batteritid – upp till 99 dagar!

TLC2020 är utrustad med ett eget system för strömkontroll, perfekt för dokumentation av processfokuserade arbeten utomhus som tar timmar att slutföra. Den drivs av endast 4 AA-batterier och har en nyutvecklad inställning av batterityp för att optimera energianvändningen.

Lättnavigerad snabbmeny

Brinno har skapat en ny lättanvänd snabbmeny som låter dig välja dina filminställningar baserat på motivet du filmar. Brinno hjälper dig att övervaka och dokumentera allt från småskaliga till storskaliga projekt.

Flexibel schemaläggning

Ställ in ett schema för videoinspelning så att den uppfyller alla kraven på projektet. Kameran filmar och redigerar automatiskt och tillförlitligt för att producera en dokumentationsvideo för enkel övervakning av byggplatsen.

TLC2020 time lapse camera housing bundle ger dig en komplett lösning för vattentätning och montering som uppfyller de unika behoven som kan uppstå i dina projekt.

Levereras med

  • Timelapse-kamera TLC2020
  • Vattentätt hölje (ATH1000)
  • Mounting kit
  • Bungee-sladdar
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.