OLED-monitor 7,7" Recorder Odyssey 7Q+,

Convergent Design OLED-monitor 7,7" Recorder Odyssey 7Q+,

Artikelnummer: 1016895
26 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Odyssey 7Q+ är en avancerad monitor/recorder med möjlighet att spela in HD/ 2K / UHD och 4K via SDI och HDMI. Den kan spela in i okomprimerad DPX eller Apple ProRes 422 (HQ). Med Odyssey RAW Bundle kan den även spela in i RAW (köps på Convergent Designs hemsida). Odyssey 7Q+ har en högupplöst OLED bildskärm (1280x800) som visar djup korrekt svärta och färger med en betraktningsvinkel upp till 176 grader.

Med "Multi-Stream Monitoring-läget" kan upp till fyra HD-videoingångar ses på samma gång i ett quad-viewläge. Eller "live-switcha" mellan de olika videoingåndarna vid användning av flera kameror.

Här kan du läsa mer i Odyssey 7Q+produkt broschyr

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.