Videomonitor

En videomonitor är en ljusstark skärm som används både för att visa livebilder från filmkameror och vid redigering i postproduktion. Den korrekta färgåtergivningen och anslutningarna gör dem idealiska för professionella filmare, videoproducenter och redigerare. I vårt sortiment av videomonitorer hittar du skärmar från Seetec, Blackmagic Design, Atomos med flera, i storlek från 15 till runt 30". Oavsett om du filmar för en storproduktion eller ett personligt projekt, har vi monitorn för dig. Köp videomonitor direkt online eller besök oss i butik för personlig hjälp.

Filtrering
  Visar 21 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn