Panasonic AW-HSW10
Panasonic AW-HSW10
Panasonic AW-HSW10
Panasonic AW-HSW10
Panasonic AW-HSW10
Artikelnummer: 1061715

Panasonic AW-HSW10

Kompakt IP-kompatibel live-switcher för videostreaming

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Enkel och intuitiv manövrering
  • Upp till 1080p ingångar och utgångar
  • Anslut IP-kompatibla PTZ-kameror
79 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

AV-HSW10 är en ny kompakt IP-kompatibel bildmixer från Panasonic. Den erbjuder den enkla, intuitiva manövrering som krävs vid liveproduktion och säkerställer enkel och felfri drift - allt i en robust chassidesign. Förutom 3G-SDI och HDMI stödjer AV-HSW10 NDI, SRT och många andra IP-överföringsstandarder för att passa moderna produktionsbehov inom video. I kombination med Panasonics PTZ-kameror skapar det ett enkelt IP-baserat videoproduktionssystem. Den stödjer också RTMP för direkt uppladdning till streamingtjänster och USB Video Class för kompatibilitet med t.ex. Teams och Zoom. Systemet kan justeras baserat på den specifika plattformen och platslayouten, vilket möjliggör enmansoperation från produktion till distribution.

Fördelar

  • Enkel och intuitiv manövrering
  • Upp till 1080p ingång och utgång
  • 4 SDI-ingångar, 2 SDI-utgångar
  • 2 HDMI-ingångar, 1 HDMI-utgång
  • Stöder de mest använda sändningsprotokollen
  • Stöder RTMP för direkt uppladdning till streamingtjänster
  • 10-bitars videobehandling
  • Keyers, 2 AUX-portar, T-Bar
  • Anslut IP-kompatibla PTZ-kameror

Högkvalitativ video

AV-HSW10 stöder 10-bitars videobehandling och är utrustad med olika funktioner som ram-synkronisatorer, Genlock och olika keyers. Den har också en 2RCA ljudingångsport för att växla mellan ljud- och visuella källor. Detta gör att enheten kan excellera i professionella online-föreläsningar, företagswebinarier och andra liveevenemang.

Stöder de mest använda sändningsprotokollen

en stöder de mest använda sändningsprotokollen och har IP-ingångar och utgångar som NDI®och SRT, utöver SDI och HDMI. Allt i ett kompakt och mobilt chassi av samma storlek som en bärbar dator. I kombination med IP-kompatibla PTZ-kameror ska AV-HSW10 skapa ett enkelt IP-baserat videoproduktionssystem. Den stöder RTMP för direkt uppladdning till streamingtjänster och USB Video Class, för kompatibilitet med webbkonferenstjänster.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn