Roland VR-6HD bildmixer
Roland VR-6HD bildmixer
Roland VR-6HD bildmixer
Roland VR-6HD bildmixer
Roland VR-6HD bildmixer
Roland VR-6HD bildmixer
Roland VR-6HD bildmixer
Artikelnummer: 1061346

Roland VR-6HD bildmixer

Ultimat allt-i-ett-lösning för livestreaming-events

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • 6 HDMI-ingångar, 1 USB och 3 HDMI-utgångar
  • Stöd för video upp till 1080p 60fps
  • PTZ-styrning för upp till 6 kameror
34 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ultra-kompakt och innovativa VR-6HD är den ultimata allt-i-ett-lösningen för företagets dagliga livestreaming-events. Med avancerade funktioner och mångsidig anslutning i en bärbar och användarvänlig design är VR-6HD perfekt för företagsmöten, online-försäljningspresentationer, gudstjänster och andra professionella streaming- och videoupptagningsapplikationer.

Fördelar

  • Dual-streaming via USB/LAN
  • 6 HDMI-ingångar, 1 USB och 3 HDMI-utgångar
  • Stöd för video upp till 1080p 60 fps
  • 28-kanalig digital ljudmixer
  • Spelar in H.264 MP4 till valfritt SDXC-kort
  • PTZ-styrning för upp till 6 kameror
  • 4,3-tums touchscreen med grafiskt menygränssnitt

Gör enkelt högkvalitativa presentationer

VR-6HD:s kraftfulla videofunktioner gör det enkelt att ge professionella produktionsvärden till företagets streamingproduktioner. Anslut flera kameror och datorer via HDMI för olika vyer och integrera PTZ-kameror för att ändra vinklar med en knapptryckning. Tilldela och växla snabbt mellan källor i realtid, inklusive live HDMI-ingångar, presentationsbilder, stillbilder och videoklipp.

Integrerad uppspelning av stillbilder och videoklipp

Förbättra evenemang med inbyggt stöd för grafik- och videouppspelning. Använd stillbilder under övergångar mellan presentatörer, visa grafik och använd PNG-filer för att skapa dynamik. Den integrerade videospelaren låter dig starta videoklipp direkt från SDXC-kortet, utan behov av extern uppspelningsenhet.

Lager och keyers

Videoeffekter och grafik är ett måste för att ge polish och spänning till produktioner. VR-6HD:s effektmotor har fem kompositionslager som kan tilldelas Program-, Sub-Program- och Aux-utgångarna, så du håller alltid publiken engagerad. Med upp till två bild-i-bild-fönster och ett downstream key-lager med transparent PNG och extern key-stöd kan du hantera alla kreativa behov. Till exempel:

Lager 1-2: Börja med blandbara live-bakgrundsvideolager.

Lager 3-4: Placera två bild-i-bild-lager eller krom/luminans-key-effekter.

Lager 5: Lägg till en downstream keyer med stöd för fill- och key-inputs.

Professionell digital ljudmixning

VR-6HD levererar ljud i världsklass med 28 samtidiga kanaler och Rolands hyllade ljudmixningsfunktioner. Omfattande EQ och dynamisk bearbetning finns på varje kanal, komplett med bekväma förinställda bibliotek för att uppnå proffsresultat omedelbart. Kraftfulla problemåtgärdande verktyg finns också tillgängliga, inklusive ljudsynkronisering, de-essing, brusundertryckning och mer. Det är även möjligt att spela upp sparad ljud under strömmar med snabba beröringar på panelen.

Omfattande PTZ-kamerastöd

Robotbaserade PTZ-kameror (pan-tilt-zoom) eliminerar behovet av flera kameraoperatörer, ger bra produktionstäckning med studiosändningskvalitet och kan placeras på undanskymda platser tack vare att de är så små. VR-6HD har inbyggt stöd för att direktstyra vissa kameror från Canon, JVC, Panasonic, Sony, PTZOptics, Avonic och VISCA-kompatibla PTZ LAN-kameror. Blanda olika varumärken som du vill och använd upp till 6 PTZ-kameror samtidigt.

Levereras med

  • Roland VR-6HD Direct Streaming AV Mixer
  • AC adapter
  • Strömkabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn