Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Förlängningskabel till din mobil-gimbal med Lightningkontakt

Saramonic DITC80 förlängningskabel Lightning för Apple-produkter

Artikelnummer: 1044134
  • Enklare anslutning av tillbehör till mobilgimal
  • Klämmer inte kontakter eller orsakar glapp
  • Lightningkontakt för anslutning till Apple-produkter
149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Saramonic DITC80 förlängningskabel Lightning för Apple-produkter

Med förlängningskabeln DITC80 från Saramonic får du en enklare anslutning av tillbehör som t.ex. mikrofoner till din mobila gimbal, då kontakten inte tar lika stor plats genom vinklingen av adaptern.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.