Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DJI Ronin 2 Water Protection Case

DJI DJI Ronin 2 Water Protection Case

Artikelnummer: 1041478
5 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DJI Ronin 2 Water Protection Case

Se till att din utrustning är säker under transport med denna vattentäta väska av stryktåligt kompositmaterial. Väskan har Inbyggd lufttrycksutjämnare och fem spärrlås som håller din utrustning säker. Väskans inredning består av specialskum med hög densitet och utformad för att passa Ronin 2 med tillhörande tillbehör. Väskan har integrerade hjul och ett utdragbart förlängningshandtag för lätt transport.

Levereras med

  • DJI Ronin 2 Water Protection Case

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.