SC4 kabel 3,5mm TRS-hona till 3,5mm TRRS-hane

Røde SC4 kabel 3,5mm TRS-hona till 3,5mm TRRS-hane

Artikelnummer: 1013152
  • 12 cm
  • Guldpläterade kontakter
  • Skärmad adapterkabel
179 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

SC4 kabel 3,5mm TRS-hona till 3,5mm TRRS-hane
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
313 SEK

SC4-kabel 3,5mm TRS-hona till 3,5mm TRRS-hane

SC4 är en högkvalitativ skärmad adapterkabel som är utformad för att du ska kunna ansluta din 3,5mm mikrofon till en smartphone eller surfplatta med TRRS-kontakt. Detta gör att du till exempel kan använda din RØDE VideoMic till iPhone och spela in med hjälp av RØDE Rec app för iOS.

De guldpläterade kontakterna är färgkodade, där grått indikerar TRRS-kontakten. SC4 designades för Apple iOS-enheter som iPhone och iPad, men fungerar med de flesta Android-enheter på marknaden. Notera att SC4 är kompatibel med stereomikrofoner, med både vänster och höger kanal kombineras till en monosignal för att vara kompatibel med TRRS.

Längd: 12cm
 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.