Enbensstativ i kolfiber, 184cm

Benro Enbensstativ MMA49C kolfiber 5-delat

Artikelnummer: 1022213
  • Klarar hög belastning
  • Stativet är tillverkat av 9 lager kolfiber
  • Perfekt för att avlasta rygg och axlar när du fotograferar eller filmar

Välj variant

1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Stabilt och starkt enbensstativ i kolfiber 

Ett enbensstativ i kolfiber från Benro. Stativet är tillverkat av nio lager kolfiber vilket gör det otroligt robust utan att tynga ner din packning. Detta stativet passar till dig som vill ha ett lätt och stabilt stativ antingen när du fotograferar eller filmar.

Fördelar

  • Perfekt när du vill kunna arbeta snabbt
  • Passar för både foto och film
  • Låg vikt och klarar hög belastning 
  • Tillverkat av nio lagers kolfiber
  • Smidigt Twist-lock system

Perfekt för både foto och film

Detta stativet är perfekt för både foto och film. Det är inte ofta du har vare sig plats eller tid att fälla upp ett trebenstativ eller att hinna balansera en gimbal, montera kamreran eller objektivet direkt på enbenstativet eller fäst ett videohuvud eller kulled för att får maximal kontroll för att kunna skapa snygga och stabila videos eller skarpa bilder. 

Skillnader mellan Benro MMA28C, MMA38C och MMA49C

Kolfiber för maximal styrka och låg vikt

Enbensstativet är konstruerat av nio lager kolfiber vilket gör stativet robust utan att tynga ner din packning. Kolfiber har en extremt hög strukturell styvhet och styrka för att kunna tillgodose den professionella fotografens krav.

Avlasta rygg och axlar med hjälp av enbensstativ

Fotograferar du ofta med tung kamera och objektiv är ett enbensstativ en bra lösning för att du inte ska få ont på grund av att utrustningen väger mycket. Genom att avlasta vikten på stativet istället för att hålla all vikt i händerna gör det att du kan fokusera mer på att fotografer, än att själv få träningsvärk.

Hitta kreativa vinklar

Enbenstativ är inte enbart till för att avlasta vikten utav utrustningen, utan du kan använda det för att hitta kreativa vinklar med hjälp av en fjärrutlösare eller kamerans fjärrstyrning via WiFi. Detta gör att du kan hålla upp kamera högt upp i luften över publiken och smidigt kunna få unika vinklar.

Smidigt Twist-lock system

Twist Lock (vridspänne) är tyst och pålitligt när du ska förlänga ditt enbensstativ. De är utformade för bekväm och snabb användning, medan de skyddar utmärkt mot damm och yttre påverkan av väder. Twist-lock underlättar också under transport, då remmar och andra lösa föremål inte kan fastna i några låsanordningar.

Levereras med

  • Benro Enbensstativ kolfiber
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.