Litet bordsstativ för mikrofoner

König & Meyer 23105 Table microphone stand

Artikelnummer: 1048294
  • Höjd 70 mm
  • 3/8"-gänga
  • Fällbara ben i plast
129 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
König & Meyer 23105 Table microphone stand är ett litet, prisvärt bordsstativ för mikrofoner. Det 7 cm höga mikrofonstativet har en 3/8"-gänga för att skruva fast en mikrofonhållare på. Stativet har tre ben i plast och en robust plastbotten som ger en stadig och stabil placering. Benen är fällbara och kan därför användas som mikrofonhandtag, samtidigt som det förenklar transport.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.