Reproställ 5603 RSD

Kaiser Reproställ 5603 RSD

Artikelnummer: 1023783
37 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Professionellt reproställ med motordriven höjdjustering på två hastigheter, stativets hastighetsjustering är oberoende av belastning. Pelaren är 120cm hög och gjord i mattsvart aluminium med både cm- och tumskala. Fästanordningen kan justeras horisontellt ca 16cm över bottenplattan.

Fördelar

  • Fjärrkontroll med kabel ingår
  • Vänster- och högerdrift samt två blockeringsskruvar förhindrar oavsiktlig ändring av justerad position
  • Fötterna på plattan går att justera i höjd

Stället har en stor ickereflekterade matt grå bottenplatta med rutmönster i cm- och tumskala. Kamerafästet är roterbart så att man kan välja om man vill ha den lilla (1/4") eller stora (3/8") kameraskruven överst.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.