Manfrotto VR dolly justerbar aluminium svart

VR dolly justerbar aluminium svart

Artikelnummer: 1036562
2 290 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

VR dolly justerbar aluminium svart

Manfrotto VR Justerbar Dolly är det perfekta tillbehöret för att ge fantasin maximal rörelsefrihet. Den gör att du kan uppnå fantastiska 360 tagningar när du snabbt behöver flytta runt ditt stativ och ständigt byter bildvinkel.

Fördelar:

  • Designad för lätta- och mediumtunga stativ
  • Ger maximal rörelsefrihet
  • Variabel benvinkel
  • Säkert lås höjer hjulen från marken
  • Stora hjul för mjuka smidiga rörelser

Denna Dolly är perfekt att använda i kombination med lätta- och medeltunga stativ. Den har justerbara ben som tillåter dess fotavtryck att variera från som minst 78 cm till högst 114 cm. De stora 76mm-hjulen möjliggör mjuka rullningsrörelser och har även en säkerhetslåsfunktion som lyfter hjulen från marken så att dollyn kan vila på separata fötter, vilket gör att stativet blir perfekt stabilt och stadigt.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.